Bröllop

Bröllop

 

 

 

EVENT EQUIPMENT

PA Performance

© 2016 PA Performance

Bröllopsfesten, ett minne för livet, både för brudparet och gästerna!

 

Dansen brukar vara avslutningen på bröllopsdagen och det är oftast den som skiljer en trevlig kväll från en fantastisk och

oförglömlig kväll!

 

Bröllop är som sagt en fest som ligger oss varmt om hjärtat inte bara för att det är en fest då kärleken flödar i luften utan även för att det är den fest som går hand i hand med vårt sinne för stil & elegans.

I snart 20 år har vi samlat på oss en unik erfarenhet och ett ständigt växande lager av utrustning och de produkter som krävs för ett väl genomfört bröllop.

 

Vi erbjuder gärna helhetslösningar,

inget uppdrag är för stort, för litet eller för komplicerat.

Vi har den utrustning ni söker!

 

Vi fäster stor vikt vid att anläggningen vi sätter upp ska smälta in så bra som möjligt i lokalen. Det är viktigt för oss att det ser så snyggt och prydligt ut som möjligt. Vi tar gärna hela lokalens yta till vår arbetsplats med miljöbelysning efter önskad färgsättning och snygg dekor.

 

Musiken och DJ´n är viktig och spelar en stor roll för en lyckad fest, dvs en erfaren och lyhörd discjockey som tar till sig era

idéer och önskemål.

Det har blivit många olika bröllopsfester och vi tror oss veta vad som krävs för att fylla dansgolvet ända fram till småtimmarna. Vår målsättning är att se till att ni verkligen får den musik som ni och bröllopsgästerna vill ha. Tack vare vår långa erfarenhet har vi skaffat en bred musikkompetens och behärskar alltifrån 60-, 70-, 80-, 90-, 2000-tals musik till dagens hits. Vilket ofta behövs på bröllop eftersom publiken brukar vara väldigt blandad.

 

När det kommer till Bröllopsvalsen eller första dansen kan det Många gånger vara svårt att hitta en bra låt till första dansen.

Detta hjälper vi er självklart med.

 

För att kvällen skall bli så lyckad som möjligt är det viktigt att vi träffas i lugn och ro för att planera (gärna i den lokal ni tänkt). Ett välplanerat bröllop resulterar i ett fantastiskt och minnesvärt bröllop.
Vi pratar igenom exakt hur ni vill ha det med musiken och alla andra detaljer kring bröllopet samt att vi får chans att berätta lite om vad vi kan erbjuda, komma med tips och ideér. Allt för att underlätta och avlasta er en del moment under eran stora dag.

 

Så går ni i bröllopstankar och söker en ambitiös och tillmötesgående DJ som är lyhörd mot sitt värdpar och sin publik, med en målsättning av att skapa den bröllopsfest ni tänkt er.

Tveka då inte att ta kontakt med oss. skicka iväg ett mail eller ring med dom frågor ni har.

 

 Det är inget fel i att vara nyfiken!

 


 

 

 

 

PA Performance
Torparevägen 2
24195 Billinge

Sweden

Org: 851102-4054

Momsregnr: SE851102405401

Godkänd för F-skatt

 

E-post: info@pa-performance.se

www: pa-performance.se

FB: PA Performance

Telefon: 0705642601