Tältlösningar

Tältlösningar

 

 

 

EVENT EQUIPMENT

PA Performance

© 2016 PA Performance

Det finns väl inget trevligare än en mysig trädgårdsfest en skön sommardag. Tyvärr är ju inte den svenska sommaren alltid att lita på. Att gardera sig med ett tält räddar många fester.

Ett tälts egenskaper är många, framförrallt skydd mot regn men även från vind och varmt solljus. Det är minst lika illa att sitta under bar himmel en varm sommardag festklädd och solen gassar som att sitta ute i regn.

Därför är en tältlösning ett måste för er som planerar en hemmafest

ute i trädgården när huset inte räcker till.

 

Våra tält är av professionell kvalité byggda på en kraftig stålkonstruktion med en 500 grams pvcduk som är både flammsäker och vattentät. Väggar och tak är även vindtäta i sin konstruktion vilket bidrar till minskat drag och tillåter minimal uppvärmning för en god temperatur, allt för att festen ska bli så mysig som möjligt och på så vis vara längre in på natten. Bottenram och stormlinor monteras alltid för att säkra tältets stabilitet och ge skydd mot vind.

Öppning in i tälten går att ha var som helst på alla 4 sidor och vi monterar så många väggsektioner som önskas. Alla väggsektioner levereras med stora fönster för maximalt ljusinsläpp, gavlarna går att få med fönster.

 

Storlek på tält varierar beroende på antal gäster och

användningområde.

Vi monterar många tält på Bröllop, Vigslar, Studenter, Födelsedagar, Dop, firmafester, Temafester, Festivaler, mm.

Är det då en sittning vid bord tar det större plats än en stående mingelfest.

Våra tält är alla av 6 meters bredd och längdanpassas sedan efter önskemål från 8 meter och uppåt. Naturligtvis går det att monteras sida vid sida så blir bredden 12 meter. Då monteras en regnränna imellan tälten för att slippa få in regnvatten.

 

Vårt arbetsområde är brett så är även vårt lager på inventarier och tillval. Endast fantasin sätter gränser för vad man kan åstadkomma i en tältlösning. Vanligt förekommande utrustning i vårt lager är.

Ståbord & mingelbor med eller utan duk

Runda bord & Avlånga bord

Stolar & Bänkar

Stolsklädsel & dukar

Golv & Mattor

Taklinning & Väggdraperi

Kristallkronor & väggbelysning

Golvstående växter & Kandelabrar

Värmare & Eldkorgar

Barer och dess tillbehör

DJ med ljud & ljus utrustning

 

För vår säkerhet och er arbetsavlastningsskull levererar vi all utrustning till er, monterat och demonterar tälten samt dess tillhörigheter.

Allt ni behöver tänka på är dukning och egen dekorering.

Alla våra tält samt dess inventarier levereras hela och rena inför

varje Evenemang.

Montering och demontering sker efter överenskomelse med kunden. Oftast monteras tälten en dag innan festen och demonteras dagen därpå. Väder och vind samt ert önskemål kan påverka våran montering och demontering.

PA Performance
Torparevägen 2
24195 Billinge

Sweden

Org: 851102-4054

Momsregnr: SE851102405401

Godkänd för F-skatt

 

E-post: info@pa-performance.se

www: pa-performance.se

FB: PA Performance

Telefon: 0705642601