Magasinet

Välkommen till Magasinet!

 

 

 

EVENT EQUIPMENT

PA Performance

© 2016 PA Performance

Magasinet i Billinge är en unik festlokal i sitt slag.

Med sin spännande och rustika miljö kombinerat med vårt kompletta utbud av tjänster kan vi erbjuda allt för en lyckad fest.

Det är den perfekta fest- bröllop- eller konferenslokalen för det stora eller lilla sällskapet i en fantaskisk lantlig och charmig miljö.

 

Lokalen är strategistkt belägen mellan Höör och Eslöv utmed väg 13 med goda förbindelser i form av bil och buss. Parkeringen ligger i anslutning med lokalen och bilar kan stå kvar till kommande dag.

 

I hyran av lokalen ingår runda eller avlånga bord, stolar, mingelbord, komplett 3-rätters porslin, glas och kaffegods för 140 personer. Konsultationer i festlokalen, cateringkök samt förbrukningsvaror som diskmedel, toalettpapper och rengöringsprodukter, städning av lokalen samt städning av toaletter ingår också.

 

Lokalen erbjuder även stora öppna trädgårdsytor för utomhus mingel/vigslar eller annan aktivitet. En baryta med tillhörande porslin. Ett avskillt cateringkök där personalen kan arbeta utan att ge anspråk på festen. I andra änden av lokalen finns den upphöjda scenen för musik och uppträdande.

 

Tack vare att lokalen ligger vägg i vägg och drivs av PA Performance så har denna lokal många unika möjligheter. Hela PA Performance utbud av produkter och erfarenhet inom event branschen finns till förfogande om så önskas. Tillsammans kan vi erbjuda en otroligt komplett lösning till ert evenemang.

Med allt från DJ på festen, Ljud- & Ljusutrustning, Dekorativ miljöbelysning i form av up-light i lokalen, dekoration, Bords- & Stolsklädsel, bildvisning, Talanläggningar mm.

 

För att ni ska få ut en så maximal upplevelse som möjligt av lokalen och er fest så har vi den personal som krävs. Våran personal har mångårig vana av service och servering. Allt för att underlätta och avlasta er under eran fest.

 

Så är ni på jakt efter en festlokal för ert evenemang,

tveka då inte att höra av er till oss för en visning eller konsultation i lokalen. Det kostar inget att vara nyfiken.

 

Lokalen är säsongsöppen för fest mellan

1Maj - 31 okt

 

För den nyfikne så hittar ni våra bilder på Facebook!

Länk till Facebook!

PA Performance
Torparevägen 2
24195 Billinge

Sweden

Org: 851102-4054

Momsregnr: SE851102405401

Godkänd för F-skatt

 

E-post: info@pa-performance.se

www: pa-performance.se

FB: PA Performance

Telefon: 0705642601